Deskundigen over Zeitschild

Dr. Lucia Kröpfl:

REEDS LANG VERWACHT BIJ PATIËNTEN
"Elke dag zie ik steeds meer patiënten met een gevoelige en droge huid. Voor de meesten van u wens ik dat er, met behulp van enkele ingrediënten, producten gemaakt worden die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het zelfregulerend vermogen van de huid. Hiervoor adviseer ik de Zeitschild crèmetechnologie O.L.T.®, die de structuur van een gezonde huidbarrière nabootst. De optimaal afgestemde ingrediënten en natuurlijke huidtechnologieën vormen samen op revolutionaire wijze een holistische aanpak. Dit is het begin van een nieuw tijdperk in de huidverzorging."

Dr. Hubertus Neuber, DERMATOLOGIE LEIBZIG:

"Steeds meer mensen krijgen last van een eczematische huidaandoening. Studies tonen aan dat ca 10% van de bevolking te kampen heeft met een huidprobleem.
Als dermatoloog ben ik altijd op zoek naar innovatieve, duurzaam effectieve producten om patiënten met handeczeem te helpen.
De O.L.T.® Technologie van de firma Zeitschild biedt nieuwe, wetenschappelijke onderzochte fundamenten die de symptomen van roodheid en vervelling effectief verwijderen, evenals de onderliggende barrièrestoornis. Daarnaast wordt het zelfherstellend vermogen van de huid positief beïnvloed.

O.L.T.® is gebaseerd op een hoog percentage lipiden met orthorhombische kristallijne structuur die de intercellulaire lipidenstructuur van een gezonde huid evenaart. De werking van onze producten zorgt voor een snel herstel van de lipidenbarrière, waarbij onze serums een brug slaan naar de diepere epidermislagen.
In het geval van vernietiging tot in het basale membraan van de epidermis, zorgt dit nieuwe nabehandelingsprincipe voor een veel sneller herstel van de barrièrefunctie. De eerste resultaten bij een cohortstudie laten zien dat een snellere behandelingsduur bereikt wordt en een geringer risico op beschadiging van de huid door externe, bijvoorbeeld allergische, klachten."

Prof. Dr Michael J. Cork

"Het aanpakken van schade aan de huidbarrière en de oorzaken daarvan is een onderzoeksveld dat bijzondere aandacht vraagt. De huidbarrière speelt een belangrijke rol op het gebied van preventieve therapieën bij huidziekten. De Ortho Lamellaire Technologie O.L.T. is ontwikkeld om de natuurlijke huidbarrière te regenereren en te handhaven. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de nieuwste bevindingen van onderzoeken naar de ultrastructuur van de intercellulaire Stratum Corneum Lipiden, die gepubliceerd zijn in de afgelopen 10-15 jaar. Ortho Lamellaire Technologie heeft een innovatieve aanpak en is gebaseerd op de belangrijkste oorzaken voor de droge huid. Het resultaat is een uitgebreide oplossing voor de regeneratie van de huidbarrière, waarbij belangrijke sleutelfuncties worden aangepakt. Het vermijden van emulgatoren kan voor een efficiënte genezing zorgen van de huidbarrière. O.L.T. heeft een uitstekend huidgevoel en een consistentie die maar zelden in moisturizers voorkomt. Dit is vooral belangrijk om de patiënten de juiste behandeling te kunnen voorschrijven."